Nieuws

Wij bouwen aan de toekomst

Die plus in ons nieuwe logo staat er niet voor niets. Zie ‘m als de nadruk op de ‘partner plus’ die we voor onze klanten willen zijn. Zie ‘m ook als die stap extra die we graag zetten, juist nu we ons meer dan ooit profileren als ketenpartner in precisiewerk. Deze nieuwe site is daarvan onder andere het resultaat. Net als onze nieuwe huisstijl en zo ook de verbouwing van ons bedrijfspand.

 

Transparant
Loop binnen bij ons in Tilburg en het kan u niet ontgaan: hier is – en wordt – gebouwd aan de toekomst. Glazen wanden ademen transparantie. De oude kantine wordt omgebouwd tot een plek die meer dan ooit uitnodigt tot de locatie voor een goed gesprek. Een grote fotowand van onze vakmensen onderstreept hoezeer we inzetten op een persoonlijke, betrokken werksfeer. Zoals overigens ook de kantooromgeving dat doet, met nieuwe bureaus waaraan het prettig werken is.

 

Open, fris en eigentijds. Het zijn de termen die passen bij onze nieuwe koers, benadrukt met de verbouwing van ons pand. Kom eens langs, we ontvangen u er graag!

Deel via