Nieuws

Vanuit je opleiding doorgroeien?

Het kan bij B&S! Wij zijn al jaren een erkend leerwerkbedrijf en partner van de stichting Stichting Vakopleiding Metaal Tilburg (SVMT), dé middelbare vakopleiding vóór en mét het bedrijfsleven. En dat er toekomst zit in dit mooie vak zie je op de foto. Want Koen, Peter en Niels hebben alledrie een SVMT opleiding gevolgd. De ene werkt hier nog maar kort, de anderen al 8 en 15 jaar. Bij B&S geven we medewerkers de ruimte om te groeien en zichzelf te ontwikkelen. En de vraag naar goed opgeleide vakmensen blijft stijgen, ook in onze sector.

Interesse gewekt? Kom dan op 17 maart naar de open avond van SVMT, je leest er meer over op hun website.

Ooit begon ook Wil aan zijn opleiding in de metaalsector, bij B-Metaal een van de voorlopers van SVMT. Met veel liefde voor zijn vak, het slijpen, maakt hij bijna de 50 jaar vol bij B&S. Heel bijzonder! Na zoveel jaren vakmanschap mag je aftellen naar een gegund en welverdiend pensioen.

Deel via