Nieuws

Nieuw bij B&S: 3D prototype printing

Deze maand zijn bij B&S een aantal nieuwe 3D printers geïnstalleerd. Een nieuw product kan zo tot in detail van alle kanten worden bekeken en beoordeeld. Markeringen kunnen worden aangebracht om te worden afgestemd op onze tools voor een beter productieproces. Deze tooling wordt met de grootst mogelijke zekerheid geprogrammeerd om daarmee een goed verloop van het proces te waarborgen. Zo bieden deze printers vele voordelen voor onze vakmensen, zowel bij CAD/CAM programmering als frezen en vonken.

Maar ook in gesprekken met onze klanten, helpt het om naast een 3D product op het scherm een tastbaar product in handen te hebben. Om details en kritieke punten van dichtbij te kunnen bekijken. Onze collega Bartek is er blij mee! Mooie ontwikkelingen, weer een fijne stap vooruit in de toekomst.

Met dank aan Erwin van der Linde van House of 3D voor de snelle levering.

 

 

Deel via