Nieuws

Elektrische taparm

Onze gereedschapsmakerij is onlangs uitgebreid met de Volumec Sniper 400, een compacte elektrische taparm. De Sniper tapt draadgaten van M2,5 tot M12 in staal en aluminium. Via vaste instellingen is dit apparaat uitermate geschikt voor het nauwkeurig herhalen van draad inserts. Een precisie voordeel voor zowel B&S als natuurlijk de klant. De Volumec SNP400 is voorzien van een borstelloze motor, een dubbel scharnierende balansarm, heeft een laag geluidsniveau en een laag energieverbruik.

Door de gebruiksvriendelijke joystick kan de gebalanceerde arm makkelijk gepositioneerd worden. De taparm is daardoor ook bij beperkt beschikbare ruimte te gebruiken en kan eenvoudig naast een ander machine worden geplaatst. Voor maatwerk, precisiewerk, montage of onderhoud, deze handige tool maakt het leven van onze vakmensen weer een stukje aangenamer.

Deel via