Nieuws

Matrijzen, onderhoud en productie

Bij B&S ontwikkelen en produceren we niet alleen nieuwe matrijzen maar verzorgen wij ook het volledige reguliere onderhoud ervan. Voor onze klanten is dit onderhoud erg belangrijk om de kwaliteit van hun eindproduct te waarborgen.

Onze matrijzen- en gereedschapsmakers demonteren, reviseren en assembleren een breed scala aan matrijzen zodat ze weer optimaal ingezet kunnen worden in productie. Als een matrijs vanuit de klant binnenkomt, wordt deze in de werkplaats volledig uit elkaar gehaald. De onderdelen worden allemaal ultrasoon gereinigd.

Op basis van de klantvraag en specificaties worden bepaalde onderdelen aangepast of vervangen. Slijtages worden nagekeken en aangepakt indien nodig. Hiervoor worden verschillende disciplines ingezet: lassen, frezen, draaien, draad- en zinkvonken waarna alles weer in elkaar wordt gezet. Het maximale bereik van de hefkraan (2 ton) en freesbank (X 1050, Y800 en Z560 mm) bepalen de maximale matrijsmaat die we kunnen produceren en onderhouden. Dit alles gebeurt in goed overleg met de klant, we zorgen altijd voor een correcte terugkoppeling.

Bent u op zoek naar een nieuwe matrijs of onderhoud voor uw matrijs? Neem dan contact met ons op.

 

 

Deel via