Nieuws

Familiedag – topdag!

Zaterdag 9 juli hebben we de deuren open gezet voor onze medewerkers, hun familie en gepensioneerde oud-medewerkers van B&S. Zo leuk, om zoveel mensen te mogen ontvangen in het pand aan de Swaardvenstraat. Trots lieten we aan het thuisfront zien wat we allemaal doen bij B&S èn wat er allemaal veranderd is in het afgelopen jaar.

Bij binnenkomst werd een plattegrond uitgereikt waarmee je een rondje kon maken langs alle disciplines in onze werkplaats. Na o.a. de stappen draaien, frezen, gereedschapsmakers en laseren kon je een prachtige B&S jojo, uniek met eigen naam, in ontvangst nemen. Dat worden collectors-items! En natuurlijk was er een drankje met wat lekkers in onze gezellige kantine.

Aan het einde van middag werden de barbecues en de pizza-oven aangestoken en onder het genot van een drankje en prachtig weer sloten we samen de dag af! Iedereen die heeft meegewerkt om deze dag tot een succes te maken, enorm bedankt. We hebben samen iets heel moois neergezet! Hieronder een kleine impressie, alle foto’s zijn terug te kijken in een album op onze Facebook-pagina.

Deel via