Nieuws

Kom kennismaken

Zaterdag 14 januari 2023 is het zover! De 2e editie van De Dag van de Techniek in Gilze. Als onderdeel van Deltaplan Techniek wordt deze ochtend georganiseerd door Midpoint Brabant, de Gemeente Gilze en Rijen en een aantal deelnemende bedrijven.

Je kunt kennismaken met 25 bedrijven uit de regio en alles rondom techniek. Er valt veel te doen en te beleven, zo worden er presentaties en workshops gegeven en kun je het gesprek aangaan onze mensen. Jurgen en Robbert vertellen je graag meer over B&S Technology. Ben jij een toekomstige metaalbewerker of 3D tekenaar, benieuwd wat het vak gereedschapsmaker inhoudt of wat werken in een cleanroom betekent? Of denk je erover na om een technische opleiding te gaan volgen? Dan is deze dag echt iets voor jou.

Klik op de foto hieronder om naar de Dag van de Techniek website te gaan. Daar vind je alle informatie en hoe je je aan kunt melden. Tot ziens de 14e in Gilze?!

Deel via