Nieuws

Techniek, de sleutel tot succes?

Op zaterdag 14 januari vond de Dag van de Techniek Gilze plaats. Op de bedrijfslocatie van Thinking Steel waren wij, samen met 23 andere bedrijven uit de regio aanwezig om ons te presenteren aan de toekomstige generatie. Het was een goed georganiseerd en goed bezocht event en wat was het leuk voor de jeugdige bezoekers. Voor de jongeren was er van alles te zien, te doen en te beleven. De Dag van de Techniek was voor de deelnemende bedrijven een mooie ontmoetingsplek om ervaringen en ideeën uit te wisselen.

Als je door de ogen van een kind naar onze bedrijfstak kijkt, dan gaat een wereld voor je open. Of het nou de snoepsleutel aan de B&S sleutelhanger was of het enthousiaste verhaal van collega’s Robbert en Jurgen waardoor onze stand werd bezocht, dat is om het even. Het gesprek is op gang gebracht en hopelijk een techniek-zaadje geplant bij onze toekomstige generatie.

Hoeveel metalen busjes zitten er in de pot?

Met VR-bril in de wereld van koeltechniek

Las-simulatie in de stand van SVMT

Bouwen volgens tekening bij SVMT, de metaal vakopleiding in Tilburg

Bouwen met een computer

De B&S jojo, hoe hebben we deze gemaakt?

Deel via