Nieuws

Strategische overname TMF

Mooi nieuws! B&S Technology neemt de Tilburgse Machinefabriek (TMF) over. Lees hier het gezamenlijke persbericht van beide directeur-eigenaren.

 

Tilburgse Machinefabriek B.V. (TMF)

Ik ben sinds 1986 verbonden aan dit mooie 76 jaar bestaande familiebedrijf, waarvan ruim 32 jaar als DGA. Binnen mijn gezin/familie is er geen bedrijfsopvolging. Om de continuïteit van TMF voor haar medewerkers en klanten te waarborgen, ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe eigenaar.

Door de jarenlange samenwerking met B&S en met onze zelfde eigenschappen op het gebied van vakmanschap, kwaliteit en leverbetrouwbaarheid, ben ik van mening dat door deze overname de voortzetting van TMF in goede handen is.

Wiek Vrinds
Director-Owner Tilburgse Machinefabriek B.V.

 

B&S Technology B.V.

De overname van TMF is een logische stap voor B&S Technology  in haar groeiproces en het aankomende 75 jarige bestaan. De markt vraagt om capaciteitsverbreding en tegelijkertijd ook om productieflexibiliteit.

TMF, met haar machinepark en specialisten, is als flexibele productie cel complementair aan het bestaande brede B&S productie platform. Gebaseerd op een jarenlange samenwerking tussen TMF en B&S Technology, waarbij kwaliteit en productie flexibiliteit voorop staan, ben ik ervan overtuigd dat beide bedrijfsculturen en kwaliteitsdenken naadloos op elkaar zullen aansluiten.

Met deze overname versterken we onze slagkracht om zo de klanten en partners nog beter te kunnen ontzorgen. Wiek zal het komende jaar deeltijds verbonden blijven aan TMF als werkvoorbereider en sparring-partner voor de B&S directie om een soepele overgang te waarborgen.

Jeroen van Nunen
Director-Owner B&S Technology B.V.

Deel via