Nieuws

Wij zijn ingeloot!

Op zaterdag 23 september vindt op de Prinsengracht in Den Haag het Red Bull Stalen Ros event plaats. Een maffe fietsrace op het water met een oud-Hollands tintje. De teams worden uitgedaagd om een waanzinnig flitsende fiets te ontwerpen, te bouwen en zo snel mogelijk het parcours over het water af te leggen.

De B&S Micrometer Mobile

In het kader van ons 75-jarig jubileumjaar ontstond het idee om met een B&S team deel te nemen. Een schetsontwerp werd gemaakt, ingeleverd met een wervende tekst:

” Begin oktober 2023 bestaat B&S Technology uit Tilburg 75 jaar. Op de foto ons complete team. Hoe leuk is het om met dit team de geheel “vrijwillig” aangewezen collega’s te komen aanmoedigen tijdens deze ludieke race. Een feestelijk hoogtepunt van ons jubileumjaar om met de Micrometer Mobile over de Prinsengracht in Den Haag te scheuren. De micrometer is een van onze gereedschappen uit de werkplaats. Gereedschapsmakers doen het met precisie, heel nauwkeurig, daar staan we voor bij B&S en dat laten we graag zien tijdens de race. We zijn heel benieuwd!”

De B&S coureurs zijn erbij!

En toen kwam het leuke bericht dat we zijn ingeloot. Hoe leuk is dat! Het bouwteam kan aan de bak, de coureurs in training, de pers draait op volle toeren. Houd onze kanalen in de gaten, we houden je op de hoogte.

Voor alle informatie over de race, kijk het filmpje op de website van Red Bull.

 

Deel via