Nieuws

Diamond partner DUT24

In de aanloop naar de Precisiebeurs 2023 kregen wij een verzoek van de TU Delft. Kunnen jullie ons helpen? Elk jaar, dit collegejaar al voor de 23ste keer, bouwt een team van de universiteit aan een elektrische Formuleauto. Van ontwerp tot en met racen tegen andere studententeams op internationaal niveau. En dat allemaal binnen 1 jaar.

Ze waren op zoek naar partners om hen te helpen bij het vervaardigen van 5-assis gefreesde precisieonderdelen voor hun raceauto, de DUT24. Een bezoek aan de stand van B&S en TMF op de beurs was zo geregeld. Een vervolgafspraak in Tilburg werd gemaakt. Dit jaar zijn B&S Technology en TMF Prototyping trotse Diamond partner van de DUT24. We maken en leveren onderdelen voor de spanringen en wielnaven van deze bijzondere raceauto.

Op 9 februari waren we aanwezig bij de design presentatie, het belooft een spectaculaire wagen en race te worden. Maken ze dit jaar kans om de winnaar van 2023 te verslaan? Het Dutch Formula Student team van de TU Delft is ervan overtuigd. Mooi dat we aan dit doel een steentje bij kunnen dragen. Wij wensen ze heel veel succes.

Update 4 april
Vandaag zijn de spanringen en wielnaven opgeleverd, check de beelden hieronder.

 

Blijf ons volgen, we houden je op de hoogte.

In dit filmpje (vanaf minuut 41:38) wordt de DUT24 onthuld en zie je de onderdelen die wij gaan maken voorbij komen.

 

Deel via