Uw ketenpartner
Snelheid. Efficiency. Een proces dat simpelweg doorloopt, ook wanneer beschikbaarheid van materialen en levertijden een issue zijn.

Bij B&S Technology begrijpen we uw belangen, dus zetten we die voorop. Zie ons als uw ketenpartner. Als uw one-stop-shop, waarin alle benodigde disciplines samenkomen. Dat start met engineering, gaat over in productie en bewerking en vloeit door naar assemblage en controle. En dat alles met overleg waar nodig, zodat we voortdurend van elkaar weten wat we doen. Het resultaat? Een product dat niet alleen optimaal aan uw specificaties voldoet, maar bovendien binnen de kortst mogelijke tijd klaar is.

De kracht van multidisciplinair

Die wisselwerking tussen disciplines: het is mede daardoor waarmee goed partnerschap zich bij ons onderscheidt. Nadat verkoop uw order heeft afgestemd met werkvoorbereiding, stemt diezelfde afdeling de opdracht af met de werkvloer. We plannen de opdracht in, geven u de levertijden af en gaan aan de slag met engineering. En terwijl dat gebeurt, weet de werkvloer wat komen gaat. Zo bereiden we elke stap voor. En zorgen we ervoor dat elk precisieonderdeel, eventueel als deel van een assembly, hier pas weggaat als het tot in het kleinste detail is gemeten en gecontroleerd.

Clean bezorgd

Onze rol van ketenpartner reikt letterlijk tot de uiteindelijke locatie, door voor u ook het transport te verzorgen. We leveren onderdelen en series af bij u óf uw eindklant en doen dat met de eisen die daarvoor gelden. Zo ook voor wat betreft cleanliness, door onze producten te laten reinigen volgens ASML Grade 2 of ASML Grade 4. U heeft daar geen omkijken naar en kunt meteen verder. Onze productie is Omneo gevalideerd voor cleanliness grade 2.

Zó maken mensen het verschil

ISO 9001 gecertificeerd. Lid van branchevereniging FME. Erkend leerwerkbedrijf en partner van stichting SVMT, dat zich vanuit Tilburg toelegt op de vakopleiding metaal. Het zegt zo bij elkaar al veel over waar we voor staan. En dat opgeteld bij de eigenschappen van onze medewerkers. Vakmanschap is één, maar wat dacht u van de drive om de benodigde details af te stemmen met de engineer van de klant? Om waar nodig met u te overleggen voor het beste resultaat? Zo’n hang naar perfectie: het zit er hier op de vloer simpelweg ingebakken. Zodat we zeker weten dat uw investering straks optimaal rendeert.

Benieuwd naar de mogelijkheden
voor uw precisieonderdelen, productsamenstelling, stempels en matrijzen? Neem contact op