Nieuws

Succesvolle afname nieuwe machine

Deze week zijn collega’s Jurgen, Haci en Youri bij DMG MORI in Duitsland geweest voor de afname van onze nieuwe, 5 -assige CNC freesmachine, de DMU60 eVo. Alle testen en calibraties zijn succesvol verlopen en we kijken we uit naar de komst van de machine naar Tilburg volgende week. De voorbereidingen in de werkplaats zijn […]

45-jarig jubileum

Ze bestaan nog! Werknemers die 45 jaar bij hetzelfde bedrijf werken, heel bijzonder toch? Dat verdient aandacht, een speech, bloemen en natuurlijk taart. En hoewel frezer Henny het liefste achter de bloemen kruipt bij het maken van de foto, willen we hem toch graag in het zonnetje zetten. Proficiat Henny met dit mooie jubileum.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Evenementen en beurzen waar ook wij aan meedoen. Nieuwe machines en de laatste marktontwikkelingen, een mooi bericht over een van de medewerkers. Er valt over ons bedrijf geregeld wat te melden. Dus doen we dat met een nieuwsbrief, die we meerdere keren per jaar versturen en die met alle technologische ontwikkelingen
waar wij bovenop zitten ook voor u interessant is.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en u mist vanaf nu niets meer over wat speelt rondom ons bedrijf. We houden u op de hoogte!

Nu al met ons praten over de laatste ontwikkelingen? Om zo te ontdekken wat we mogelijk voor u kunnen betekenen? Neem contact op, we hebben altijd tijd voor een goed gesprek.